UrbanRebel

DarkRebel

01.06.2023

Značka CUPRA je oficiálnym partnerom Slovenského Padelu

Slovenský importer značky CUPRA sa spojil so Slovenskou padelovou asociáciou a stal sa tak generálnym partnerom tohto športu na Slovensku. 



PADEL a CUPRA majú niekoľko spoločných znakov. Tak ako Padel raketovo rastie, tak aj značka CUPRA dosahuje rekordné predaje a získava stále množstvo nových zákazníkov po celom svete.  Okrem toho ich spájajú najmä spoločné španielske korene. 



"My v CUPRA vieme, že naše vozidá dokážu vytvoriť silnú emocionálnu väzbu. Človek si sadne za volant a to je pre neho to čo ho dokáže presvedčiť. Podobne je to aj s Padelom, kde človek zoberie do ruky raketu a hneď si tento šport zamiluje. Veríme že aj to je jeden z mnohých dôvodov prečo sa CUPRA a PADEL tak skvele dopĺňajú." povedal Matej Macháček, brand manažér značiek CUPRA & SEAT. "Veľmi sa tešíme na nové možnosti, ktoré sa nám partnerstvom otvárajú a sme radi že sa nám podarilo prepojiť tieto španielske značky aj u nás na Slovensku." 

 

Značka CUPRA je generálnym partnerom Slovenského Padelu a všetkých oficiálnych súťaží a padelových turnajov na Slovensku. Prvý turnaj v tomto roku - ARÉNA PADEL OPEN 2023 sa odohrá 10.6.2023 v Bratislave

Spoluprácu CUPRA a ARÉNA PADEL môžete sledovať aj sociálnych sieťach #CUPRA Slovensko

Padel je nový druh športu, ktorý vznikol v Latinskej Amerike a cez Španielsko dobyl Európu. Ide najrýchlejšie rastúci šport v Európe, ktorý kombinuje prvky tenisu, squashu a raketbalu.

Za svoju popularitu vďačí najmä jednoduchosti a vo svojej podstate podobnosti s ostatnými raketovými športami. Padel tenis je mimoriadne zábavný šport a základné techniky sa dajú naučiť veľmi ľahko. Vďaka tomu je tento druh športu vhodný pre každého.

Padel v súčastnosti hrá vyše 25 miliónov hráčov na celom svete vo viac ako 90 krajinách sveta.